F.A.Q.

Răspunsuri la întrebări frecvente

Parteneri

Site-uri partenere din întreaga lume

Contact

Contactează-ne pentru mai multe informatii

Clipuri BioNova

Videoclipuri despre piscinele BioNova

Newsletter

Descarcă ultimele noutăți în domeniu (fpd)

Piscine BioNova

Piscina exclusivista cu tratament biologioc al apei brevetat

Piscinele BioNova reprezinta o inovatie in domeniu. Zona de inot si zona de regenerare a plantelor sunt complet separate. Apa reziduala este tratata intr-un mod biologic fara utilizarea chimicalelor, astfel incat inotul se realizeaza intr-o apa naturala, vie. De fapt calitatea apei este atat de ridicata incat se poate compara cu apa naturala gasita in lacurile pre-alpine.

Chiar si pe propietati de dimensiuni mici poti acuma sa-ti realizezi visul de a avea propria piscina naturala. Piscinele BioNova necesita suprafete de teren mai scazute ca piscinele clasice, datorita utilizarii tehnologiei ingropate. In plus, un sol plantat filtrant inlocuieste zona de regenerare. Acest sistem se imbina armonios cu orice gradina.

Si nu in cele din urma: exista un mare avantaj de cost in comparatie cu piscinele traditionale.

 

O noua experienta pentru sectoarele hoteliere si de sanatate

Operatorii din sectoarele hotelier si de sanatate pot obtine un avantaj fata de competitori prin utilizarea unui sistem brevetat BioNova. Cu cresterea frecventei cu care oamenii cauta locuri cu un inalt grad de relaxare si urmand tendinta „Inapoi la natura” castiga o tot mai multa importanta. Deci piscinele BioNova reprezinta solutia ideala!

Hotelul Christiane din Runding (Bavaria) este un exemplu de cat de frumoasa o piscina naturala, construita folosind sistemul nostru brevetat, poate fi. Piscina naturala cu o suprafata de 200 de metrii patrati a fost terminata in doar 2 luni.

Chiar si piscinele existente pot fi reconstruite!