F.A.Q.

Răspunsuri la întrebări frecvente

Parteneri

Site-uri partenere din întreaga lume

Contact

Contactează-ne pentru mai multe informatii

Clipuri BioNova

Videoclipuri despre piscinele BioNova

Newsletter

Descarcă ultimele noutăți în domeniu (fpd)

Raspunsuri la intrebari frecvente

Cat de buna este calitatea apei tratate biologic?

BioNova realizeaza piscine naturale in Europa de peste 15 ani, incluzand multe piscine publice. Aceste piscine publice sunt strict reglementate iar calitatea apei este testata in mod curent de catre departamentul de sanatate publica. Noi folosim aceste experiente pentru optimizarea continua a sistemelor noastre.

 

Piscina se poate incalzi?

Da – cat de mult o poti incalzi depinde de climatul si de timpul anului. Piscinele naturale BioNova au tendinta sa fie mai calde decat piscinele traditionale deoarece zona de regenerare este relativ de mica adancime si actioneaza ca un colector solar pasiv. Intreaba reprezentantul autorizat BioNova despre detalii legat de incalzire in zona ta.

 

Dar despre tantari?

Deoarece apa din piscinele BioNova este in permanenta miscare nu exista problema tantarilor deoarece tantarii nu se inmultesc in ape curgatoare.

 

Putem avea pesti in piscina?

Nu, cu toate ca pestilor le-ar placea sa traiasca aici.

 

Ce fel de intretinere este necesara?

Intretinerea este asemanatoare cu cea a piscinelor traditionale cu curatare chimica. Periodic este necesara golirea si curatarea cosurilor skimmer-elor si a pompelor, aspirarea piscinei si curatarea filtrelor. Intretinerea zonei cultivate este de asemenea necesara: inlaturarea plantelor nedorite, curatarea si intretinerea plantelor existente, precum si taierea lor la finalul sezonului.

 

Cat de durabila este folia?

Folia utilizata este foarte rezistenta iar expertii nostri asigura o realizare atenta. Garantia oferita este de 5 ani pentru folie iar durata medie de viata este de 20 de ani.