F.A.Q.

Răspunsuri la întrebări frecvente

Parteneri

Site-uri partenere din întreaga lume

Contact

Contactează-ne pentru mai multe informatii

Clipuri BioNova

Videoclipuri despre piscinele BioNova

Newsletter

Descarcă ultimele noutăți în domeniu (fpd)

Natura si tehnologie

Inotand in natura

Ori ca inoti intr-un lac in Alpi sau intr-o piscina atent planificata, singura diferenta in zilele noastre se refera la cantitatea de apa si nu la calitatea acesteia. Sistemul natural de curatare prezent la piscinele BioNova functioneaza fara probleme la peste 500 de locatii cu suprafata cuprinsa intre 50 si 9000 de metrii patrati de mai bine de 15 ani. Apa din aceste piscine este curatata printr-un mod pur din punct de vedere biologic.

Cum functioneaza tehnologia?

Materiale ca frunzele, polenul sau lotiunea de bronzat ce plutesc la suprafata apei sunt inlaturate printr-un canal BioNova de supraplin. Marginea mai mare a acestor canale permite scurgere optima a apei de suprafata si incetineste blocarea cu aluviuni. In aval materiile fine sunt retinute de catre filtrele biologice fine BioNova. Drenajul de suprafata BioNova in colaborare cu filtrele fine asigura ca sarcinile de varf sunt complet eliminate si va asigura cu apa naturala si curata.

Solutii personalizate pentru toate zonele lumii

Cand este proiectat sistemul dumneavoastra BioNova, se tine cont de conditiile regionale si climatice astfel incat nu conteaza daca sunteti din nordul Germaniei sau sudul Italiei, din Marea Britanie sau Australia, un bazin de inot individual sau o piscina biologica poate fi realizata pentru dumneavoastra, dotate cu un filtru biologic si o serie de plante potrivite